Referenties van onze opdrachtgevers - Wat anderen over mij zeggen

Steunpunt Mantelzorg

Charlie is een vaste kracht in de wellnessruimte die we jaarlijks inrichten op de Dag van de Mantelzorg. Zijn stoelmassages zijn altijd volgeboekt. Juist omdat mensen zo positief reageren, hebben we in 2012 een aantal extra middagen georganiseerd waar Charlie stoelmassage aanbood. Ook hier waren de reacties positief.

Wilma Kleijweg, coördinator - Steunpunt Mantelzorg/Meldpunt
Vrijwillige Thuishulp IJsselstein

The Chairmen at Work

Logo The Chairmen at Work

Wij hebben Charlie tot grote tevredenheid als stoelmasseur ingezet bij een aantal van onze opdrachtgevers, waaronder ING, TedxAmsterdam en Deloitte. Met de vaardigheden die hij heeft opgedaan door het behalen van het NGS-sportmassagediploma weet Charlie op zeer bekwame wijze mensen te helpen bij hun klachten, terwijl de massages erg ontspannend werken. Dit in combinatie met de natuurlijke rust die Charlie uitstraalt maakt dat zijn massages zeer hoog werden gewaardeerd.

Pieter Oranje, eigenaar
The Chairmen at Work

Rabobank

Logo Rabobank

Wij hebben Charlie gevraagd in het kader van een programma voor onze medewerkers, om een aantal keren zijn stoelmassages te komen doen. Werkelijk 100% van de deelnemers was zeer enthousiast. Charlie geeft zijn klanten een topbehandeling vol aandacht voor het persoonlijk welzijn. Zijn massages vormden een rustpunt in hectische tijden en zorgen ervoor dat de batterijen weer zijn opgeladen. Ik beveel Charlie van harte aan.

Franca van Winkel, directievoorzitter
Rabobank Utrechtse Waarden en Omstreken

Sjonic Digital Media BV

Logo Sjonic Digital Media

We zijn een bureau voor online communicatie. Onze medewerkers werken de hele dag geconcentreerd achter de computer. Regelmatig ontspannen is dan belangrijk om klachten te voorkomen, zoals RSI. Met de stoelmassages van NeRuSch Massage weren we deze klachten af. Bovendien is Charlie een zeer prettig persoon om over de vloer te hebben.

Sjon Sluys
Sjonic Digital Media BV

Gemeente Lopik

Logo Gemeente Lopik

De gemeente Lopik organiseert al een aantal jaar een gezondheidsweek voor haar personeel. Tijdens deze week bieden wij ons personeel ondermeer stoelmassages en voetreflexmassages aan. Charlie verzorgt samen met Wilma de With uit Cabauw deze massages. Charlie is gespecialiseerd in de stoelmassages en Wilma doet stoel- en voetreflexmassages. Wij zijn zeer te spreken over de positieve medewerking die Charlie levert tijdens deze weken.

Marlène Hoogstraten-Nederend, medewerkster
P&0

BAM Gebouwbeheer

Logo BAM Bouwbeheer

Acht weken lang heeft BAM Gebouwbeheer 1x per week een dag lang de medewerkers binnen BAM een stoelmassages aangeboden. Deze stoelmassages werden vanuit The Chairmen at work, gegeven door Charlie Sluis , een vakkundig, bekwaam en prettige persoonlijkheid. De reacties van de medewerkers waren na afloop vooral: “Zijn stoelmassage is verrassend, leuk en inderdaad ontspannend, kortom een aanrader”. BAM Gebouwbeheer hoop op deze wijze anderen te inspireren.

Susanne Flantua, directiesecretaresse
BAM Gebouwbeheer

Bartiméus

Logo bartimeus

Stoelmassage voelt voor de hele afdeling als een cadeautje. Charlie doet dit op een professionele en leuke manier, wat een feest werd voor alle medewerkers. Een fijne en prettige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Klaas Prins, Teamleider Salaris- en Personeelsadministratie
Bartiméus

Vivendi F.A.

Logo Vivendi Financieel Advies IJsselstein

Ongeveer eens per kwartaal boeken wij de stoelmassage van Nerusch voor onze medewerkers. Even lekker ontspannen en nergens aan denken. Charlie is een prettig persoon, hij voelt goed aan waar de pijnlijke punten zitten en geeft tips in houding en ontspanningsoefeningen. Charlie is een betrouwbare professional met een prettig karakter: de juiste combinatie voor dit vak.

Kathy Reinerie, directeur
Vivendi Financieel Advies