Nerusch geeft stoelmassage op het werk in de omgeving Utrecht.  Dit kan op uw bedrijf zelf of op een locatie naar keuze doorgaan (beurzen, teambuildingsactiviteiten, incentives, personeelsfeest, seminaries, managementbijeenkomsten,  …).
Ik breng al het materiaal (ergonomische stoel, aromaspray, beschermdoekjes voor de hoofdsteun, …) mee.  U hoeft enkel voor een gepaste ruimte (ongeveer 6 vierkante meter per massagestoel) te zorgen.
Ik heb een goede kennis van de anatomie en ben gediplomeerd. Nerusch bestaat reeds 10 jaar, hierdoor heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan.

Hoe lang duurt een stoelmassage?

Stoelmassage en massages bij NeruschDe stoelmassage duurt een 20-tal minuten, wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie. Dit maakt dat stoelmassage laagdrempelig is. Na deze massage is men ontspannen en gaat men vol energie terug aan het werk. Alvorens de stoelmassage begint, worden een aantal vragen gesteld zodat de masseur rekening kan houden met de klachten van de deelnemers. 
Voor grote groepen kunnen we met meerdere masseurs tegelijkertijd aanwezig zijn.
We maken een tijdsschema op zodat iedereen perfect weet wanneer men aan de beurt is. De stoelmassage kan georganiseerd worden op het tijdstip dat u verkiest: tijdens of na de werkuren, tijdens de middagpauze, ’s avonds of zelfs in het weekend.

Stoelmassage werkt stressverlagend.

Werkdruk en deadlines brengen stress met zich mee, wat veel vergt van lichaam en geest. Zich niet voldoende ontspannen, leidt tot stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rugklachten, stramme spieren, pijn in nek en schouders, … Met stoelmassage worden al deze klachten aangepakt. Sinds 2014 zijn bedrijven verplicht om psychosociale risico’s aan te pakken, door Wellness for Business in te schakelen beantwoord je aan deze wetgeving.

Contact ons voor een offerte op maat en start met een gezond personeelsbeleid !